Stævnestart i Sverige? - Registrer dine vaccinationer i TDB

Fredag 10. marts 2017 kl. 11:42

Stævnestart i Sverige? - Registrer dine vaccinationer i TDB

Det er nu muligt at registrere vaccinationer på hestene i det svenske system på TDB. Dermed kan man nemt og overskueligt se om ens hest er vaccineret efter reglerne. Endvidere letter det ekspeditionstiden i sekretariatet ganske betydeligt

De fleste der starter stævner i Sverige har stiftet bekendtskab med TDB. Det er her alle stævnerne kan søges frem og også her man melder til. Svenskerne har nu udvidet mulighederne i TDB. Man kan nu også taste sine vaccinationer ind under hver enkelt hest, dermed letter man administrationen i sekretariatet og kan selv meget enkelt se om ens hest er vaccineret efter reglerne.

Selve processen er ret nem, omend lidt tidskrævende. Start med at finde pas og slå op på vaccinationssiderne. Log ind på TDB. Under "Mina Sidor" (Står i den grå bjælke lige under "Utbildning" med grønt) vælges "Hästar". Her fremkommer en liste over de heste man har tilknyttet sin profil. Vælg hesten der passer til passet og scroll ned i bunden af siden.
Her findes en grøn knap med skriften "Vaccinationskort". Klik på den. Under den blå bjælke findes et felt der kan skrives i. Her indskrives vaccinationer en efter en. Start med den første, altså den første basisvaccination. Skriv i følgende format YYYY-MM-DD altså årstal først, bindestreg, måned - to cifre, bindestreg og dag - to cifre.

Den første vaccination der indtastes vil blive markeret med et A. Den næste med et B og derefter resten med R.
Når alle vaccinationer er indtastet vil bjælken over listen af vaccinationer blive grøn og beskrive i hvilken periode hesten er startberettiget i.
Går man tilbage på hestens forside vil der nu over "Allmänt" være et grønt felt med en markering af hvornår hesten er vaccineret til og med.
LB
© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.