Nyt udvalg og fortsat Subaru sponsorat

Onsdag 8. februar 2017 kl. 10:54

Nyt udvalg og fortsat Subaru sponsorat
Subaru Cup finale (Fuzz Foto)


Det nye militaryudvalg er nu helt på plads og klar til at trække i arbejdstøjet før sæsonstart. Sponsorarbejdet har allerede været i gang og således er Subaru fortsat indstillet på at støtte udviklingen i militarysporten.

Efter turbulensen omkring jul er militaryudvalget nu igen fuldtalligt. Således fortsætter Marlede Pedersen og Aliice Petersen som medlemmer og Anne Silfwander som koordinator.

Nye ansigter i udvalget består af:
Holdkaptajn for pony/jun/yr Sally Schlichting. Sally har mange års erfaring med både afholdelse af stævner, konkurrencer på højt niveau og udvikling af sporten på alle niveauer.
Mette-Stine Folkmar Jakobsen: Aktiv militaryrytter på 1* niveau, terrænbanebyggerassistent og stildommer i springnignen.
Sanne Klarborg: Aktiv militaryrytter, terrænbanebyggerassistent og stildommer i springning.

Det er et kæmpe aktiv for sporten at få både rutinerede kræfter og nye kræfter ind. Specielt i form af aktive ryttere, et segment der tidligere har været svært at tiltrække til udvalget.

Udvalget har ikke ligget på den lade side. Således er det fremtidige samarbejde med Subaru sikret. Subaru Danmarks salgsdirektør, Niels Thaning, udtaler om aftalen:

”Det er oplagt for os at bakke op om militarysportens udvikling og udbredelse. Vores biler er alle firehjulstrukne og nogle af de mest velegnede biler til at trække trailere – med eller uden hest. Vi leverer et produkt, der begår sig lige godt i terræn, på glat eller mudret underlag, så det er oplagt for os at blive associeret med en aktiv livsstils-sport som military”

Subaru Cup er en stilturnering i terrænspring med kvalifikationer over hele landet. Finalen afvikles hvert år ved Store Hestedag i Roskilde.LB

© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.