Infomøder skal hjælpe nye ryttere

Torsdag 26. januar 2017 kl. 06:47

Infomøder skal hjælpe nye ryttere
Foto: www.taselvfoto.dk - John Jensen

Ved den kommende weekends terræntræning i Randers, vil der samtidig blive holdt ikke mindre end syv infomøder, hvor rutinerede kræfter i militarysporten vil stille deres viden og erfaring til rådighed for nye ryttere og forældre.

At starte med at ride military kan virke uoverskueligt for mange, og derfor bliver der nu afholdt ikke mindre end syv infomøder i forbindelse med den indendørs terræntræning på Little Creek Ranch ved Randers den 28. og 29. januar.

Ved møderne får man blandt andet svar på:

Hvordan træner man sin pony/hest, så dan er klar til alle tre discipliner?
Hvordan foregår et militarystævne?
Hvilket udstyr er vigtigt?
Hvad med sikkerheden?
Og mange andre spørgsmål.


I løbet af weekenden vil man kunne få råd og vejledning fra:

Ulla Bech og Jan Brauer der er forældrene bag en af tidens bedste ungryttere, Sara Bech. Ulla er også selv rytter og terræntræner.

Henrik Borgbjerg, der selv har redet international military og nu er en af forældrene bag en talentfuld rytter, Ane Mathilde Borgbjerg.

Malene Schelander, medlem af rideforbundets militaryudvalg.

Jimmy Mogensen, der har startet terrænbanen i Langå og har været official af enhver slags indenfor military i 30 år. Jimmy har også selv redet military og som forældre til to militaryryttere har han masser af erfaring i tilrettelæggelse af træning.

Alle er velkomne til at deltage i møderne - også selvom de ikke deltager i weekendens terræntræning.

Møderne finder sted i cafeteriaet på følgende tidspunkter:

Lørdag:
Kl 11.00
Kl 14.00
Kl 16.45
Søndag:
Kl 10.00
Kl 12.30
Kl 17.00
Kl 18.00
© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.