Udvalgsmedlemmer søges

Mandag 19. december 2016 kl. 22:27

Udvalgsmedlemmer søges

Går du med en drøm om at hjælpe militarysporten på vej? Så er du måske en af de tre nye medlemmer til militaryudvalget. Desværre har nogle af de rigtigt rutinerede kræfter valgt at forlade udvalget, dette åbner op for muligheden for tre nye at komme ind og hjælpe militarysporten ind i fremtiden.

I den forgangne uge sagde vi farvel til tre ildsjæle i militaryudvalget. De har alle tre ydet en kæmpe indsats og har gennem de senere år bidraget til at sporten har taget et stort skridt fremad. Med budgetændringerne fra DIF og DRF kunne de ikke længere se sig selv i udvalget og der mangler derfor pt tre medlemmer.

De tre tomme poster er i dag blevet slået op på rideforbund.dk og alle med interesse for at udvikle militarysporten opfordres til at søge.
Der mangler lige nu en formand og to "menige" medlemmer. Udvalgsmedlemmerne udpeges af bestyrelsen og der skal søges senest 15/1 2017.

Der er lidt uklarhed omkring hvor mange og hvem, der sidder i udvalget lige nu, på rideforbund.dk fremgår det af udvalgets side at der sidder Aliice Petersen og Marlene Pedersen samt koordinator og ansat i rideforbundet Anne Silfwander. Der står tre ledige pladser. Ifølge nyheden om budgetændringerne fra fredag er Sally Slichting trådt ind i udvalget, men hun fremgår altså ikke på udvalgets side som udvalgsmedlem (opdateret her til morgen). Der står dog i Kommisoriet at udvalget består af en formand, fem medlemmer samt en koordinator. Hvorfor der lige nu mangler et medlem på oversigten på udvalgets side, denne kan jo muligvis være Sally.LB
© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.