Militaryudvalget i opløsning

Onsdag 14. december 2016 kl. 22:55

Militaryudvalget i opløsning

Efter gårsdagen nyhed om at Kerstin Dallmann har forladt udvalget har vi erfaret at flere af udvalgets medlemmer enten er gået eller overvejer at forlade udvalget.

Som vi skrev forleden, har Kerstin Dallmann valgt at forlade militaryudvalget med øjeblikkelig virkning som følge af bestyrelsens planer om at reducere military til en udviklingsdisciplin. Men det stopper ikke her: Også formand for udvalget, Christian Struck, har forladt sin post. Det efterlader udvalget med tre medlemmer, nemlig Karin Semberlund, Alice Østergaard Petsersen og Marlene S. Pedersen.

Fredag den 16. december skal Karin Semberlund mødes med repræsentanter for Rideforbundets administration for at få sin egen fremtid i udvalget afklaret. Karin Semberlund møder med tre krav:
1. De penge, Subaru sponsorerer til Subaru Cuppen, skal bruges på Subaru Cuppen. Bestyrelsen har lagt op til at bruge de penge andre steder.
2. Der skal kunne tages penge fra det beskårne budget til holdkaptajn og dyrlæge, hvis det lykkes at stille hold til EM i 2017.
3. Der skal gives en garanti for, at der ikke bliver skåret yderligere på budgettet.

Mødet afholdes fredag formiddag.

Hvordan de to resterende medlemmer forholder sig, ved vi på nuværende tidspunkt ikke.

Militaryhesten.dk følger selvfølgelig sagen.
© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.