Holdkaptajn Kerstin Emilie Dallmann stopper

Tirsdag 13. december 2016 kl. 13:01

Holdkaptajn Kerstin Emilie Dallmann stopper
Kerstin Emilie Dallmann, Hanne Ramsgaard og Piia Pantsu ved træningssamling forår 2016 på Aggersvold


Efter bestyrelsesmøde d. 7/12 2016 står det klart at militarysporten står foran en nedskæring på budgettet af ganske drastisk karakter. Denne har fået holdkaptajn for seniorrytterne Kerstin Emi-lie Dallmann til at trække sig fra militaryudvalget.

I referatet fra bestyrelsesmødet d. 7/12 fremgår det at militarysporten, samt tre andre mindre discipliner er for omkostningsfulde i forhold til antallet af udøvere og at disciplinerne ikke har vist den ønskede fremgang. Derfor har Dansk Rideforbunds bestyrelse besluttet at de fremadret-tet skal virke som udviklingsdiscipliner med et reduceret budget.

Budgettet skal således skæres til 200.000 kr om året. Ved bestyrelsesmødet var militaryudvalgets formand Christian Struck indkaldt til at præsentere militarysportens budget for 2017. Han præsenterede her et budget på 806.000 kr. Dette overstiger langt det beløb som fremadrettet vil være til rådighed for sporten og der skal derfor skæres kraftigt i udgifterne. Bestyrelsen gik dog med til at man i 2017 ville have 300.000 at gøre med.

Bestyrelsen ønsker at der bliver skåret kraftigt på eliteområdet og at hovedparten af budgettet skal bruges på rekruttering og udvikling. Nedgangen i budgettet har fået Kerstin Emilie Dall-mann til at meddele udvalget at hun ikke ønsker at fortsætte. Kerstin har fungeret både som stævnekoordinator, eliteansvarlig og holdleder for seniorne og det er således en stor del af hen-des budget der er blevet skåret væk.

Referatet kan læses på rideforbund.dk

Vi arbejder på redaktionen på at skaffe yderligere oplysninger.

© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.