Danske seniorer fortsat i spidsen af NM

Lørdag 19. september 2015 kl. 11:59

Danske seniorer fortsat i spidsen af NM
Ole Bay Jensen og Harry Potter er forløbig placeret som nummer to i den individuelle konkurrence.

De danske seniorer er fortsat i spidsen af holdkonkurrencen ved NM i military, der i denne weekend afvikles i Haslev. Selvom Helena Graungaard og Toscana udgik i terrænet formåede de øvrige tre ryttere at ride fejlfrit, så guldmedaljen stadig er inden for rækkevidde.

Det danske hold for seniorer, bestående af Ole Bay Jensen, Helena Graungaard, Anne Dorthe Møller og Thomas Pihl Jensen, har fortsat kursen sat mod guldmedaljerne. Holdet blev dog svækket markant i dag, da Helena Graungaard og Toscana udgik på terrænbanen.

Dermed blev det Thomas Pihl Jensen dressurresultat på 60 strafpoint, der kom til at tælle med i den samlede stilling. Heldigvis red Thomas og Clapton en flot, fejlfri tur i terrænet, og det samme gjorde Ole Bay Jensen på Harry Potter og Anne Dorthe Møller på Mr. Chaplin. Dermed er Danmark fortsat i spidsen af konkurrencen med et samlet resultat på 156 strafpoint.

Sverige følger dog tæt efter med 163,1 strafpoint, mens Norge har 164,9 strafpoint. Holdene ligger så tæt, at hvert eneste nedslag for afgørende betydning, når ridebanespringningen skal afvikles i morgen.

I den individuelle konkurrence ligger Anne Dorthe Møller og Mr. Chaplin på førstepladsen, Ole Bay Jensen på Harry Potter er nummer to, mens Niels Goldschmidt og Lasse er placeret på en foreløbig tredjeplads.
© Copyright 2018 Militaryhesten.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.